Werkwijze

Marc’s markiezen heeft een werkplaats aan huis, echter geen showroom. In plaats daarvan kom ik liever bij u langs om een goed beeld te krijgen van de situatie. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan door onvoorziene omstandigheden.

foto werkplaats         

Tijdens het inmeten van de buitenzonwering, hou ik rekening met zoninval en doorloophoogte, maar ook wordt er kritisch gekeken naar de montageplek.

Op basis van deze gegevens kan ik u van een goed advies en een vrijblijvende offerte voorzien. Bij opdracht wordt uw zonwering op een zorgvuldige en esthetische wijze gemonteerd, zodat het de uitstraling van uw huis ten goede komt.

Omdat elke situatie anders is en de prijs voor een buitenzonwering mede afhankelijk is van de montage, geef ik telefonisch alleen een globale richtprijs. Wanneer u zelf de globale maten weet en u kunt een foto van de montageplek doormailen, kan ik een meer nauwkeurige richtprijs geven.

Ik wil mijn bedrijf graag klein houden, zodat ik mijn klanten persoonlijke aandacht en service kan bieden. Bij Marc’s Markiezen heeft u daarom niet te maken met een ingewikkelde bedrijfsstructuur.