Over Marc en Tim

Marc's Markiezen is een eenmanszaak opgericht in 1995. Mijn zaak is ontstaan uit een groot zonweringbedrijf waarbij het vak van vader op zoon werd doorgegeven. 

Na 10 jaar alle soorten zonwering projectmatig te hebben gemonteerd, kwam ik tot de conclusie dat de markies de mooiste zonwering is die er bestaat en heb ik mijzelf hierin verder gespecialiseerd. Met een grote werkplaats aan huis en de liefde voor het vak van houtbewerking, was de stap snel gemaakt en run ik sindsdien vanuit ons eigen huis het bedrijf. Per 1 januari 2020 bestond mijn bedrijf 25 jaar en in dit jubileumjaar is onze zoon Tim erbij gekomen. Sindsdien gaan wij samen verder als Marc's Markiezen & Zn.

Markiezen fabriceren is ambachtelijk werk, maar ook het inmeten en monteren moet heel nauwkeurig gebeuren. En hierin is Marc’s Markiezen & Zn nu juist gespecialiseerd.

Wij zijn degenen die bij u thuis komen meten en ook degene die de markies monteren. Zo voeren wij uw opdracht uit van A tot Z.

Voor een deskundig advies en een vrijblijvende prijsopgave, neem contact op met Marc’s Markiezen & Zn. Wij staan u graag te woord!

Maart 2015: Marc's Markiezen restaureert markiezen                        Belgische ambassade te Den Haag 

Marc's Markiezen & Zn

E-mail: marcsmarkiezen@gmail.com
Tel: 0643417895
Gelieve eerst te mailen i.p.v. bellen, want wij staan waarschijnlijk op de ladder.