Werkwijze

(WIJ HEBBEN GEEN SHOWROOM)

 

Marc’s Markiezen & Zn heeft een werkplaats aan huis, echter geen showroom. Na een vrijblijvende prijsopgave per mail komen wij bij opdracht langs om de exacte maten in te meten, de details te bespreken en de doekstalen te laten zien. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

foto werkplaats         

Als de markiezen ingemeten worden, houden we rekening met zoninval en doorloophoogte, maar ook wordt er kritisch gekeken naar de montageplek.

Als uw markies gefabriceerd is wordt deze op een zorgvuldige en esthetische wijze gemonteerd, zodat het de uitstraling van uw huis ten goede komt.

Elke situatie is anders, daarom is de prijs voor een markies mede afhankelijk van de montageplek. Wanneer u zelf de globale kozijnmaten meet (breedte x hoogte) en u mailt deze met een foto van de montageplek naar ons, dan kunnen we een vrij nauwkeurige prijs doorgeven.

We willen ons bedrijf graag klein houden, zodat we onze klanten persoonlijke aandacht en service kunnen bieden. Bij Marc’s Markiezen & Zn heeft u daarom niet te maken met een ingewikkelde bedrijfsstructuur. 

          

       

                                                                                                                                   

         

                                              APRIL 2020, MONTAGE 6 MARKIEZEN AAN DE HEEMRAADSSINGEL