Groot-Ammers

 

Zoekt u nieuwe markiezen of nieuwe doeken voor uw (oude) markies?

Dan bent u bij Marc's Markiezen aan het goede adres. Wij leveren markiezen en alle andere soorten buitenzonwering in Groot-Ammers en omstreken. Bij ons kunt u nieuwe markiezen bestellen, of uw oude markiezen laten opknappen met nieuw markiesdoek. Graag maken wij een vrijblijvende offerte.

Prijsopgave markiezen 

De prijs voor een nieuwe markies is sterk afhankelijk van de breedtemaat en de uitval van de markies. Dit geldt ook voor de prijs van een nieuw doek voor uw markies. Als u globaal de maten van uw markiesframe opmeet en doorbelt of mailt met eventueel een foto van uw bestaande markies of van uw kozijn erbij, dan kunnen wij een offerte voor uw markiezen maken.

Opknappen van oude markiezen met nieuw markiesdoek

Het opknappen van oude markiezen is vaak nog rendabel. Wij halen het oude markiesdoek eraf en verven het frame. Het nieuwe markiesdoek met de markiesvolant wordt dan weer vakkundig op het frame gezet met nieuwe biezen en markiesnagels. De markies wordt door ons terug geplaatst met nieuwe koorden en indien nodig worden ook de markieskatrollen en doorvoerkatrollen vervangen. Tegen een geringe meerprijs kunnen de zijplanken en de bovenplank gelijk mee geverfd worden. Hierna ziet uw markies er weer als nieuw uit en heeft u er nog jaren plezier van.

Markiezen in Groot-Ammers?

Markiezen in Groot-Ammers vindt u dus bij Marc's Markiezen. Het enige wat u hoeft te doen is even de markiezenmaker uit Rotterdam te bellen of te mailen!

Kies Marc voor u markies.

Meer weten? Neem dan contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Werkgebied Marc's Markiezen

Marc's Markiezen levert in de regio Zuid/West Nederland, met een straal van ongeveer 30 km. rond Rotterdam. Bij bestelling van 5 markiezen of meer wordt dit gebied uitgebreid tot 50 km. Meer over ons werkgebied

Marc's Markiezen & Zn

E-mail: marcsmarkiezen@gmail.com
Tel: 0643417895
Gelieve eerst te mailen i.p.v. bellen, want wij staan waarschijnlijk op de ladder.
 

Marc's Markiezen & Zn

E-mail: marcsmarkiezen@gmail.com
Tel: 0643417895
Gelieve eerst te mailen i.p.v. bellen, want wij staan waarschijnlijk op de ladder.
 
Rode uitgeklapte markies marc aan het werk bij Angelo Betti Marc van 't Veer staat op een trap en monteert een markies